Očisti, pospremi, baci




Ima nešto divno u slobodi čišćenja, bacanja, odlaska… U slobodi spoznaje da su slabiji od tebe oni koji te gaze. U slobodi da glasno kažeš: fuck this shit, I’m out! 

Razbacaju se stvari nekako čudno oko tebe, natjeraju te da se iskopaš iz tog blata prije nego te proguta. I’m too god for this shit! Podigni glavu i kad se lomiš. Možeš i moraš bolje. Ostavi smeće iza sebe. Ne trebaju ti odnosi koji samo zavaravaju samoću. Ne trebaju ti pokude onih koji znaju manje. Ne treba ti lažna sigurnost ni prosječnost. 

I ne brini, dobro je. Dobro je kad te svijet tjera da se krećeš, da ideš dalje, da radiš na tome da postaneš bolji. Kad bi sve bilo više-manje ok, ništa nas ne bi tjeralo na promjene. Ne bi bili primorani biti najbolji, stali bi negdje u sredini, ugušili se u prosječnosti.

Ne slušaj ih kad ti kažu: ne možeš! Možeš. I oni to znaju… 


Primjedbe

  1. Možeš, znam to, vjerujem u to, vjerujem u tebe :)

    OdgovoriIzbriši
  2. by netko kome fale razgovori i druženja s tobom.

    OdgovoriIzbriši
  3. s radošću te pratim i čitam

    OdgovoriIzbriši
  4. ti nisi žena kojoj treba samo 8.3 čestitai dan žena...ti si žena kojoj svaki dan treba čestitati, ne odustaješ, boriš se, padaš, ali se dižeš još jača, hrabrija...nedaš da te gaze... čak i kada je najgore nađeš još malo snage...jer znaš da tvoj trenutak će doći...

    divim ti se zbog toga..
    uživaj u svakom danu...u tome što jesi..
    jer si posebna.

    OdgovoriIzbriši
  5. https://www.youtube.com/watch?v=lKTXI4m6MdI

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Stari koferi

Imaš pravo na slabost

Dođi sebi kad već nemaš kome