Borna Rajić who the fuck are you?

Foto: Jutarnji 
Jučer navečer upalim TV – Borna Rajić, jutros otvorim net – Borna Rajić. Who the fuck are you? Al stvarno.

Kažu na TV-u „uspješno razvedena Hrvatica“, pa blago njoj. Ima žena viška vremena i novaca. Na prvu bi čovjek rekao da joj manjka pameti, al to nije istina. Ona je najpametnija sponzoruša za koju znam. Dobro se udala i još bolje rastala.

Bit će da joj je dosadio shoppinig pa je otkrila novu zabavu u svom dokonom životu – YouTube. Nek se snima, kog boli k…. nek zavija, skače, propovijeda na svom kanalu. Al zašto se ženi koja ima više nego pola prosječnih hrvatskih obitelji zajedno (i to ne svojom zaslugom) daje toliko medijskog prostora? Zašto se prosječnoj Hrvatici koja ne zna kako sa sićom iz novčanika iskemijat ručak za cijelu obitelj, na nos nabijaju kadrovi dokone bogatašice koja se eto samo dobro zabavlja izvodeći gluposti pred kamerom u svom ekstra skupom stanu u Parizu?

Zašto su priče o pametnim, uspješnim, i zaista inspirativnim ženama zakopane negdje duboko ispod gomile smeća koje pluta na površini? Kakvu to poruku prenosi mladim ženama? Jedno što morate znati u životu je kako se dobro udati i nakon toga pametno rastati. A vi bi radile? Vi bi htjele biti uspješne i bogate zahvaljujući svom radu? Hahaha! Good luck with that!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Stari koferi

Imaš pravo na slabost

Strah - naš najmoćniji neprijatelj